Home Boeken Workshops Exposities Foto's Tango Foto's Alexine Foto's Moods Kopen en Opdrachten Contact

Pulchri expositie Beweegredenen

Als ik schrijf wil ik een beeld creëren Als ik fotografeer wil ik een verhaal vertellen

Steun de Stichting Haagse Sportstimulering voor

Gehandicapten en doe mee met de keuzewedstijd

Op 15 december 2018 opent burgemeester Pauline Krikke, in Pulchri Studio aan het Lange Voorhout 15 te Den Haag, de expositie Beweegredenen. De opbrengst van deze expositie, waaraan kunstenaars van naam en faam meedoen, komt ten goede van de Stichting Haagse Sportstimulering voor Gehandicapten (HSG), die dit zullen aanwenden voor de ontwikkeling van een hulpmiddel, waarmee (ernstig) gehandicapte kinderen ook kunnen schaatsen.De Stichting HSG heeft in de Haagse Hogeschool en prima partner gevonden bij de ontwikkeling hiervan.

Stem

Omdat ook ik ben uitgenodigd een werk te exposeren én ik voorzitter ben van de Stichting HSG, leek het mij aardig om aan mijn keuze een wedstrijd te verbinden en tegelijk het goede doel te steunen. Dat gaat als volgt: Je ziet hiernaast mijn zes voorgeselecteerde foto’s; twee uit elk van mijn exposities. In de linkerbovenhoek staat de naam die ik de foto heb gegeven. Als je op de foto klikt, wordt hij wat groter en beter leesbaar. Je kunt stemmen op de foto die jij het mooiste vind, door € 1 over te maken op NL31 RABO 0172 9256 65 ten name van de Stichting HSG en vermeld daarbij de naam van jouw favoriete foto. Je kunt zo vaak stemmen als je wilt en bijvoorbeeld € 10 telt als tien stemmen. Stemmen kan tot en met 1 december 2018.

Win

Door te stemmen, maak je zelf ook kans om te winnen. Uit de stemmers op de foto die de meeste stemmen kreeg, loten wij een winnaar en die krijgt een gesigneerde afdruk van die foto in het formaat 80x60cm. Compleet klaar om op te hangen.

Laten winnen

Belangrijker nog dan zelf winnen, is het laten winnen van de kinderen voor wie dit schaatshulpmiddel wordt ontwikkeld. Elke keer als je een stem uitbrengt, komt de realisatie hiervan een stapje dichterbij en komt dit stukje geluk voor deze kinderen in zicht.
HansWillink.nl