Home Boeken Workshops Exposities Foto's Tango Foto's Alexine Foto's Moods Kopen en Opdrachten Contact

Workshops

HansWillink.nl

Workshops creatieve fotografie

Sinds enkele jaren geef ik workshops creatieve fotografie voor zowel particulieren, scholen als bedrijven. De workshops dragen de naam Eerst Kijken dan Klikken en dat dekt ook wel behoorlijk de lading.

Wat doen we niet?

We vertellen niets over sluitertijden en diafragma's (nou ja, bijna niets). Dat kun je allemaal uit boekjes leren. Ook de werking van je camera komt niet aan bod.

Wat bespreken we wél?

Hoe je door anders te kijken betere foto's kunt maken. Of het nou gaat om sportevenementen, familie-, kinder- of dierenportretten, vakantiefoto's: een iets andere benadering maakt een wereld van verschil.

Waaruit bestaat zo'n workshop?

Dat verschilt een beetje of het om particulieren of scholen en bedrijven gaat. Voor particulieren staat het programma altijd vast en voor bedrijven of scholen zijn verschillende varianten mogelijk. Kijk voor de exacte verschillen onder het kopje soorten workshops. Maar altijd bestaat de workshop uit een les van ruim een uur. Meestal - in ieder geval voor de particulier - volgt daarop een praktijkgedeelte, waarbij de deelnemer zelf met de eigen digitale camera een (groeps-)opdracht uitvoert. De gemaakte foto's worden besproken en daarna volgt een nieuwe opdracht. De resultaten van de tweede opdracht zijn vaak verbluffend.

Meer info:

http://www.eerstkijkendanklikken.nl/
Als ik schrijf wil ik een beeld creëren Als ik fotografeer wil ik een verhaal vertellen
Bella The Kiss Gert-Jan en Bobbie Workshops