Home Boeken Workshops Exposities Foto's Tango Foto's Alexine Foto's Moods Kopen en Opdrachten Contact

Kopen en Opdrachten

Als ik schrijf wil ik een beeld creëren Als ik fotografeer wil ik een verhaal vertellen

Kopen

De fotoserie Genders in Transition wordt uitsluitend in zijn geheel verkocht. Prijs op aanvraag. De foto's van de series Tango en la Haya en Moods zijn te koop en worden per stuk maximaal 25 keer afgedrukt. De afdrukken zijn uitsluitend verkrijgbaar op gecoat aluminium (Dibond) en voorzien van een u-profiel op de achterzijde voor muurbevestiging.

Formaten en prijzen

50x70cm € 350 70x105cm € 650 100x140cm € 1200 De foto's van de serie In het Spoor van Alexine Tinne zijn te koop en worden per stuk maximaal 25 keer afgedrukt. De afdrukken zijn uitsluitend verkrijgbaar op gesatineerd papier, dat is verlijmd met aluminium, met daarop een laag acryl van 3mm en voorzien van een u- profiel op de achterzijde voor muurbevestiging.

Formaten en prijzen

50x75cm € 450 75x112,5cm € 850 100x150cm € 1600 Grotere formaten op aanvraag. De prijzen zijn inclusief aflevering in Den Haag. Buiten de stad komen er rembourskosten bij, tegen de ten tijde van de bestelling geldende tarieven van Post.nl. U kunt het gewenste formaat per foto aangeven. Verdere inlichtingen kunt u krijgen door een berichtje te sturen naar het emailadres dat te vinden is bij Contact.

Trouwreportages

Een paar keer per jaar doe ik een bruidsreportage. Belangrijk daarbij is dat het bruidspaar en ik een klik hebben. Een gesprek vooraf is dan ook onontbeerlijk, waarbij ik jullie het liefst in je natuurlijke habitat ontmoet (thuis). Als een trouwlocatie nieuw voor mij is, ga ik altijd vooraf een kijkje nemen. Trouwen jullie buiten de stad, dan ga ik het liefst vooraf met jullie samen alvast de fotoplekjes zoeken.

Kosten trouwreportage

Binnen de regio Haaglanden reken ik € 450 voor de reportage. Buiten de regio Haaglanden komen er in overleg reiskosten bij. Ik lever de door mij geselecteerde en nabewerkte foto´s digitaal en in hoge resolutie aan. Op verzoek maak ik ook beeldschone albums. De prijs is afhankelijk van de wensen qua formaat en wordt uiteraard vooraf overeengekomen.

Portretten

Familieportretten kunnen worden gemaakt met digitale aflevering. De kosten voor zo'n uitgebreide reportage bedragen 350 euro. Extra wensen kunnen in overleg.

Korte photoshoots

Het is mogelijk om een photoshoot op locatie te doen. Een shoot van een uur (dat zijn al heel wat foto's) kost binnen Nederland € 275 inclusief BTW. Ook hierbij krijg je de door mij gekozen en nabewerkte foto's in zeer hoge resolutie toegezonden.
HansWillink.nl
Kopen en Opdrachten